Doe mee met onze schrijfwedstrijd

De Boekenweek 2011 staat in het teken van ‘Geschreven portretten’. Bibliotheek Midden-Brabant organiseert een wedstrijd rondom dit, inmiddels zeer populaire, genre.

Iedereen die tegenwoordig iets betekent, schrijft zijn (of haar) biografie; van muzikanten zoals Zjef Naaijkens of Lady Gaga  tot en met sporters als Maarten van der Weijden of Ard Schenk.

Doet U ook mee?
U kunt uw levensverhaal op een creatieve manier presenteren in de vorm van een verhaal, gedicht, brief, filmpje, tekening, (bewerkte) foto of web2.0-toepassingen (zoals Faceboek, Twitter, weblog).
Inspiratie kunt u eventueel opdoen op de site van Cubra met onder andere geweldige jeugdherineringen van Ed Schilders en andere Brabantse schrijvers.

Het winnende levensverhaal zal gepubliceerd worden en krijgt uiteraard de nodige aandacht in de bibliotheekvestigingen en op onze website.

Vanaf begin februari vindt u op onze website en in de bibliotheekvestigingen tips van bekende Brabanders rondom het schrijven van een levensverhaal.

U kunt uw levensverhaal tot en met vrijdag 4 maart 2011 insturen via boekenweek@bibliotheekmb.nl of per post verzenden naar:

Bibliotheek Midden-Brabant
t.a.v. wedstrijd Boekenweek
Postbus 3195
5003 DD Tilburg
(P)

0 reacties:

Een reactie posten

ZOEKEN

PROFIEL BLOGGER

Mijn foto
Bijke & Petry
Literatuurverkenner & Collectioneur
Mijn volledige profiel tonen

CATALOGUS

Zoek in ons totale aanbod
Catalogus
Meer informatie >>

JEUGDBOEKENBLOG

OP DE HOOGTE

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe toevoegingen?
Abonneer...