Nieuwe hittitel: Lichaam van de dood

Mooi zo, weer een nieuw boek van Elizabeth George.

Het 16e met Lynley en Havers: Lichaam van de dood.

Het zijn de laatste tijd telkens wel steeds dikkere pillen maar George blijft toch een van mijn favoriete thrillerschrijfsters. Waarschijnlijk ook door de mooie televisieserie die van de vorige boeken gemaakt is.

Voor dit boek heeft de uitgever ook op een bijzondere manier reclame gemaakt, kijk maar eens hier.

Terwijl inspecteur Thomas Lynley nog met buitengewoon verlof is nadat zijn vrouw is vermoord, wordt Isabelle Ardery als zijn tijdelijke vervanger binnengehaald.
Wanneer een lichaam wordt gevonden op een begraafplaats in Stoke Newington, krijgt Isabelle de kans om te laten zien wat ze waard is. Maar om zo snel mogelijk resultaat te boeken, moet ze Lynley overtuigen terug te keren.
De zaak wordt er niet eenvoudiger op door enkele recente PR-flaters van de Londense politie die het zelfvertrouwen ernstig hebben ondermijnd.

 Het onderzoek leidt naar het natuurgebied New Forest. De oplossing lijkt te liggen in een geweldsdelict dat jaren geleden plaatsvond.

Ideale vakantielectuur vooral als je naar Engeland gaat natuurlijk.... Zeker het New Forest kan ik aanraden, ook zonder spannende avonturen is het een heerlijk (wandel) gebied. (Petry)

0 reacties:

Een reactie posten

ZOEKEN

PROFIEL BLOGGER

Mijn foto
Bijke & Petry
Literatuurverkenner & Collectioneur
Mijn volledige profiel tonen

CATALOGUS

Zoek in ons totale aanbod
Catalogus
Meer informatie >>

JEUGDBOEKENBLOG

OP DE HOOGTE

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe toevoegingen?
Abonneer...